Mapa školy

Milí žáci/učitelé/rodiče/zaměstnanci.

Cílem naší školy je, aby se děti do školy těšily a cítily se zde bezpečně, učitelé předávali znalosti a vědomosti s chutí a svou práci měli rádi, aby se provozním zaměstnancům ve škole dobře pracovalo a rodiče byli s výběrem školy pro své děti spokojení. Zda se nám to daří a co bychom případně měli změnit, nám musíte říct vy, kteří jste do chodu školy zapojení. Proto jsme si nechali od společnosti Scio připravit dotazník, který jste v minulých dnech obdrželi, a prosíme o jeho vyplnění. Důležité jsou pro nás i vaše třeba i nepříjemné připomínky, nad kterými se tak můžeme zamyslet.

 

Do kdy: Vyplněný papírový dotazník doručte své škole-vhoďte do schránky na dotazníky, která je umístěna na chodbě v přízemí vedle spojovacích dveří, nejpozději do 21.2.2020 nebo jej pošlete přímo do společnosti Scio na adresu: Scio, Mapa školy, Pobřežní 34, Praha 8, 186 00.

Pokud se rozhodnete pro elektronický dotazník prosím vyplňte jej rovněž nejpozději do 21.2.2020 Odpovědi se ukládají průběžně, po jeho vyplnění již není nic dalšího potřeba. V tom případě již nevyplňujete dotazník v papírové podobě.

 

Anonymita: Šetření je připraveno tak, abyste mohli své názory vyjádřit bez obav ze zneužití a byla zachována anonymita respondentů.

 

Výsledky dotazníkového šetření zveřejníme na webu školy a na nástěnce v budově školy a budeme vás o nich informovat.  Předpokládaný termín zveřejnění výsledků dotazníkového šetření je kolem 10.dubna.

 

 

V případě dotazů jsme vám k dispozici. Děkujeme za vaše názory i vaši pomoc.

 

 

 

V Leskovci  10. února 2020                                                       Mgr. Pavel Mičunek, ředitel školy